Herhaalservice


Onze apotheek biedt u onderstaande extra service en gemak om uw herhaalrecepten aan te vragen.

Aanvragen via de Proactieve Herhaalservice
U houdt zelf de controle over uw geneesmiddelen, maar laat deze voor de afgesproken periode door de apotheek klaarzetten met de proactieve Herhaalservice.

Patiënten die aan onze proactieve herhaalservice mee doen krijgen eerst een intakegesprek. Hierin komen alle belangrijke gegevens aan de orde. De apotheek houdt voor u bij wanneer u nieuwe geneesmiddelen nodig heeft en zorgt in overleg met de arts dat deze op tijd voor u klaar staan en meldt dat aan u door zodat u deze op kunt halen of dat deze in overleg bezorgd worden. U hoeft zelf geen actie meer te ondernemen.

De proactieve herhaalservice is een service van uw Service Apotheek de Schelde.  Kom langs of bel (0493 311 112) voor een intakegesprek.

Online aanvragen 
Hieronder leest u hoe het aanvragen van herhaalmedicatie online verloopt.

Hoe werkt het?

  • Het grootste voordeel is gemak. Met de herhaalservice is wachten bij de huisarts of de apotheek er niet meer bij.
  • Uw bestelling voor (herhaal-) medicatie wordt door uw eigen Service Apotheek in behandeling genomen. Wij brengen uw herhaalmedicatie, geneesmiddelen, zelfzorgproducten en hulpmiddelen bij u thuis. Of u kunt uw bestelling op het moment dat u wilt, afhalen in uw eigen Service Apotheek.
  • U hebt ook geen omkijken naar declaraties, deze dienen wij - in samenwerking met uw eigen Service Apotheek - voor u in bij uw zorgverzekeraar.
  • De herhaalservice is een service van uw Service Apotheek 

Klik hier om u aan te melden voor de online herhaalservice.